TOT UN ÈXIT! AIXÍ VA SER LA PRESENTACIÓ DEL CD BLANES

La presentació del CD Blanes va ser tot un èxit. I és que la gran Familia que som va estar present en una jornada emotiva en que es va omplir el camp de Jugadors, entrenadors i afició!

 

En aquest acte es va donar gairebé tot el protagonisme als nostres jugadors, que són els qui fan possible que el nostre Club sigui el que és i  creixi tot el que ho està fent en les darreres temporades. Però també des de l’entitat s’ha volgut rendir un petit homenatge a dues persones molt importants pel Club com ho han sigut l’Isaias Salinas, ex President del CD Blanes, i en Josep Pla, soci desde fa molt de temps i que sempre ha seguit als equips en els bons i mals moments.

 

 

 

 

Tot seguit es van fer els parlaments dels polítics, de gent vinguda de l’Ajuntament de Blanes i de la mateixa Federació Catalana de Futbol, com és el cas d’en Bonet, Delegat de la FCF a Girona que no va voler passar per alt la cita amb el nostre Club:

 

 

I per finalitzar els parlaments, va ser la nostra Junta directiva la que es va voler presentar davant de tots els pares i jugadors i afició del Club a través del nostre President, en Gabriel Delgado, que engega amb moltes il·lusions uns projectes en que el Club formarà una part important del Municipi, ara més que mai.

 

 

Després, tots els equips van sortir al terreny de joc per ordre, fent-se una fotografia d’equip pel record, i tot seguit, la fotografia més esperada. Una fotografia de la FAMILIA sencera que forma part del CD Blanes (tot i que els pares i familiars dels jugadors i entrenadors també en formeu part d’aquesta familia). I així va quedar la cosa:

 

 

Trobareu totes les fotografies oficials de tots els equips EN AQUEST ENLLAÇ!

 

Moltes gràcies a tots per a fer increïble aquest dia!